For the cool kids in the category, for the changemakers, for those who honestly believe they can do better…

For the cool kids in the category, for those who believe they can do better…

Blogs, video’s, tips en tricks over verpakkingen. Over stansvormen, Shelf Ready packaging, PMS nummers en al die andere dingen waar je wel mee te maken hebt, maar waarvan eigenlijk niet precies weet hoe het nou zit.
Voor alle ambitieuze merken die willen groeien, willen verbeteren, de wereld willen veroveren… En daar best een beetje hulp bij kunnen gebruiken.
Alles informatie die jij nodig hebt om je verpakkingen te verbeteren. 
Voor ambitieuze merken die willen groeien… en daar best een beetje hulp bij kunnen gebruiken.
CMYK of PMS? Wanneer gebruik je wat?

CMYK of PMS? Wanneer gebruik je wat?

Iedereen die wel eens te maken heeft gehad met drukwerk weet dat dit is opgebouwd uit verschillende kleuren inkt. Maar er zijn verschillende manieren om dit te doen. Je bent vast de termen CMYK, Full color, Pantone of PMS wel eens tegengekomen. Maar wat is nou wat? En wanneer gebruik je welke manier zodat jouw verpakking uiteindelijk zo mooi en voordelig mogelijk wordt? Ik leg het je graag uit in deze blog.

Waarom elk bedrijf een verpakkingsspecialist zou moeten hebben.

Waarom elk bedrijf een verpakkingsspecialist zou moeten hebben.

Verpakkingsspecialist, verpakkingskundige, verpakkingstechnoloog, allemaal woorden voor hetzelfde vak: iemand die veel verstand heeft van het ontwikkelen van verpakkingen. Maar waar het inhuren van een fotograaf, marketeer of websitebouwer voor je bedrijf heel normaal is, is het nog niet zo vanzelfsprekend om ook een verpakkingsspecialist in te huren.

Ik vertel je graag wat meer over dit mooie vak en wat voor voordelen het voor jouw bedrijf kan hebben. Dus als je graag sneller wil groeien, kortere leadtimes wil of je verpakkingen naar ‘the next level’ wil tillen, lees dan snel verder!

Hoe kies je een goede drukker voor je verpakkingen?

Hoe kies je een goede drukker voor je verpakkingen?

Een drukker of een leverancier voor je verpakkingen heb je niet zo 1-2-3 gevonden. Er is veel aanbod, alles lijkt een beetje op elkaar, maar toch ook weer niet! Hoe vind en kies je nou die partij die precies past bij jouw bedrijf en jouw vraag? Met onderstaande tips help ik je een beetje op weg.

Hoeveel verpakkingen moet ik bestellen?

Hoeveel verpakkingen moet ik bestellen?

Regelmatig krijg ik de vraag hoeveel verpakkingen je nou moet bestellen. Het lijkt een ingewikkelde rekensom om dit te bepalen, maar dat is het niet. Als je een paar simpele richtlijnen in gedachten houdt kan het eigenlijk niet mis gaan…